Hulpvraag 1: Je wilt een gezondere leefstijl

 

 

 

 

Bij ‘ZelfZorg en Psychologie’, in mijn praktijk, geloof ik er heilig in dat een gezonde leefstijl echt de basis vormt voor een evenwichtig, gezond en vervuld leven.  Met al mijn toewijding begeleid ik jou op je reis naar een weloverwogen gezonde leefstijl, waarin goede zelfzorg en psychisch welbevinden centraal staan. 

 

In onze moderne wereld kan het een uitdaging zijn om een evenwicht te vinden tussen werk, je sociale leven en het behalen van persoonlijke doelen. Ik ga je helpen bij het ontwikkelen van een levensstijl die niet alleen aan jouw lichamelijke gezondheid bijdraagt, maar je ook psychisch weerbaar maakt en in balans houdt. Jouw unieke vragen en behoeften vormen onze leidraad.

 

Of je nou zoekt naar begeleiding bij voeding, omgaan met stress, in beweging komen of beter slapen – ik help je met al mijn kennis om jouw doelen te bereiken.

Daarbij werken we zowel met praktische huiswerkopdrachten als ook met inzichtgevende gesprekken. Het is mijn missie om je te steunen bij het aanleren van nieuwe gewoonten en het langdurig volhouden ervan. 

 

Ontdek het potentieel van een gezonde leefstijl via ‘ ZelfZorg en Psychologie”. Ik geloof dat elke stap richting betere zelfzorg een stap naar een gelukkiger en bevredigender leven is. Wil je eerst weten wie ik ben? Je leest het hier.

Neem gerust contact met mij op om te onderzoeken wat ik voor jou kan doen op weg naar een gezonder leven. 

 

Ja, ik wil contact, klik hier.

Je kunt ook mijn blog over hoe motivatie werkt lezen. In de blog over leven met een geheim leg ik uit dat zo iets meer bewegen en gezonder eten ook moeilijker kan maken. In de blog over obsessief omgaan met eten leg ik uit waarom e hele strenge aanpak niet werkt en wat een beter alternatief is.