Hulpvraag 4: Je wilt afvallen

hulp bij afvallen

Je bent ontevreden over jouw gewicht.

Ik kan je daarbij helpen. Bij mij draait alles om een positieve benadering van gezondheid en welzijn. Samen gaan we op reis naar een fitter lichaam, maar ook een gelukkigere geest.

 

Afvallen is veel meer dan ‘minder eten, meer bewegen’.

Het is een emotioneel avontuur dat juist niet gaat om streng diëten, maar om onrealistische verwachtingen en het veranderen in kleine stappen. Het gaat juist om een liefdevolle relatie met jezelf en je lichaam.

Als jouw persoonlijke cheerleader en psycholoog ben ik er om je te ondersteunen bij het begrijpen van de emotionele aspecten van jouw relatie met voeding en gewicht. Samen gaan we op zoek naar positieve gewoonten en creëren we een levensstijl die je helpt gezonder te blijven en je fit te voelen.

 

Waarom zou afvallen een strijd moeten zijn als het ook een avontuur kan zijn? Jouw lijf is daarbij onze leermeester. Laten we samen leren en ontdekken hoe je al mijn tools en handvatten kunt toepassen in jouw leven, op jouw lichaam.

Neem contact met mij op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een gezondere versie van jezelf.

 

Ja, ik wil contact. Klik hier

Je kunt ook mijn blog over dit gerelateerde onderwerp lezen. Klik dan hier.

In de blog over extern eetgedrag  en over lijngericht eetgedrag leg ik je herkenbare valkuilen uit.