Hulpvraag 6: Je hebt onverklaarbare lichamelijke klachten

 

Ervaar je lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak? Samen gaan we op ontdekkingsreis naar de verbinding tussen lichaam en geest.

 

Soms manifesteren psychische problemen zich in fysieke ongemakken zoals pijn, terwijl anderen wellicht het contact met hun lichaam en gevoelsleven volledig zijn kwijtgeraakt. Ik ben hier om jou te begeleiden met kleine stappen, zodat je weer in contact kunt komen met je lijf en emoties.

 

In onze samenwerking brengen we eerst grondig in kaart wat er speelt, want begrijpen is de eerste stap naar verandering. Tijdens onze gesprekken help ik je wellicht al direct anders naar situaties te kijken. Vaak zal ik je ook huiswerk meegeven, omdat we als mensen leren in kleine stapjes. Dit huiswerk helpt je gefocust bezig te blijven met het veranderingsproces.

 

Of je nu lichamelijke klachten ervaart zonder aanwijsbare oorzaak, worstelt met psychische problemen die zich manifesteren in je lichaam, of het contact met je eigen lijf en emoties bent verloren – ik ben hier om je te ondersteunen op jouw weg naar welzijn en bewustzijn. Neem de eerste stap naar positieve verandering en maak een afspraak met mij. Samen creĆ«ren we een gezonde basis voor jouw toekomst.

 

Ja, ik wil contact. Klik hier