Hulpvraag 8: Hulp wanneer nazorg na de maagverkleining ophoudt

Ben je na de maagverkleining op zoek naar de juiste begeleiding, maar loop je vast omdat het officiële traject bij de kliniek is afgerond? Geen zorgen, ik sta voor je klaar om je te helpen in jouw reis naar een gezondere leefstijl.

 

Met 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen na bariatrie (maagverkleinende operaties met het doel om af te vallen), ben ik volledig bekend met alle leefregels en uitdagingen die hierbij komen kijken. Als expert begrijp ik hoe makkelijk terugval plaatsvindt. Ik ben er voor je om je te ondersteunen  en te herpakken van gezondere gewoonten. 

 

Aarzel niet te lang als je merkt dat het eigenlijk niet goed gaat. Samen kunnen we werken aan een gezondere versie van jezelf. Neem gerust contact met mij op, zodat we samen de eerste stap kunnen zetten op weg naar een betere gezondheid.

 

Ja, ik wil contact. Klik hier