ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

wat is ACT?

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een pad dat je leert om veerkrachtig om te gaan met uitdagingen en je focus te richten op wat ├ęcht belangrijk is in jouw leven. Ik loop naast je op dit pad.

Wat is Acceptance and Commitment Therapy (ACT)?

ACT is meer dan alleen therapie; het is een reis naar zelfacceptatie en toewijding. In plaats van te vechten tegen de situatie die jouw niet bevalt, leert ACT je hoe je kunt omarmen wat er is en je energie te richten op datgene wat werkelijk betekenisvol is voor jou.

Hoe werkt het?

Je leert hoe je vriendelijk kunt zijn voor jezelf, zelfs te midden van moeilijkheden.
Samen verkennen wij je innerlijke wereld en word je bewust van gedachten en emoties zonder erdoor overspoeld te raken. Je ontdekt de kracht van acceptatie.
Wij zullen ook stilstaan bij jouw kernwaarden, bij wat voor jou echt heel belangrijk is in het leven. Jij kunt dan stappen bedenken om je leven in lijn te brengen met wat voor jou ├ęcht belangrijk is.

Waarom Acceptance and Commitment Therapy?

ACT biedt een holistische benadering die je helpt om niet alleen de uitdagingen te overwinnen, maar ook om een betekenisvol leven te leiden. Het gaat er niet om perfectie te bereiken, maar om bewust te kiezen waar je je kostbare energie aan wilt besteden.

Ontdek meer:

Benieuwd naar hoe ACT jou kan bijstaan op jouw pad van acceptatie en toewijding? Wil jij graag beginnen aan jouw reis naar een leven dat in lijn is met jouw waarden? Samen kunnen we stappen zetten richting een vervullend en betekenisvol bestaan.