Hulpvraag 10: Leven met een ingrijpende diagnose of handicap

 

 

 

Ben je overweldigd door een recente diagnose? Voel je je verloren, met de vraag wat nog de zin is van doorgaan? Het begrijpen van jezelf en je leven na een ingrijpende diagnose kan een enorme uitdaging zijn. Maar je staat er niet alleen voor.

Zingevingsgerichte psychotherapie biedt een pad van heling en groei voor mensen zoals jij, die geconfronteerd worden met grote veranderingen in hun leven. Deze therapie, bewezen effectief en nu beschikbaar in Nederland, richt zich specifiek op het vergroten van je psychisch welbevinden te midden van moeilijkheden.

Stap voor stap, samen met een ervaren therapeut, ontdek je nieuwe perspectieven en betekenissen. Je leert om te gaan met de angsten en onzekerheden die je tegenkomt. Het resultaat? Een groter gevoel van zingeving, veerkracht en voldoening in het leven.

Als je worstelt met deze vragen en geïnteresseerd bent in deze benadering, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Bij ZelfZorg & Psychologie sta ik klaar om je te begeleiden op jouw reis naar zelfontdekking.

Ja, ik wil contact.