Reviews

Maartje, cliënt:
Ik heb voor Marion gekozen omdat zij koningin is in Acceptance Commitment Therapie. Zowel door haar opleiding als in persoon is Marion iemand waar je je op je gemak voelt en die je alles kan vertellen zonder je beoordeeld te voelen. Zij kan goed luisteren en van daaruit je gedachten en gevoelens helpen structureren en accepteren. Dit werkt verhelderend en berustend. Bij mij heeft zij heel erg geholpen om ‘pas op de plaats’ te maken en mijn leven minder ingewikkeld te maken dan dat ik in mijn hoofd doe.

Florian, cliënt:
Ik ervaar Marion als een zeer empathisch persoon. Zij kan zich goed inleven in mijn gevoelswereld. In onze gesprekken toont zij begrip en stelt tegelijk slimme vragen die mij verder helpen. Hiervoor laat zij verschillende benaderingen zien die mij helpen mijn situatie te verbeteren. Zij laat mij dingen vanuit een andere hoek bekijken waardoor mijn problemen minder dramatisch lijken dan ik ze ervaar.

Wendy, cliënt:
Marion Wolf is een zeer positief ingesteld mens. Bij haar voel ik mij niet veroordeeld; ze luistert naar wat ik te vertellen heb en denkt mee in wat voor mij zou kunnen werken om mijn doel te bereiken. Ze bestempeld niets over wat ik vertel als fout of verkeerd, maar kijkt naar hoe het anders kan op een manier die bij mij past.
De goede gesprekken die ik met haar heb gehad, zijn voor mij erg waardevol geweest.

Tamara, collega:
Marion kan mij goed helpen realistisch te kijken naar zaken en niet over mijn eigen grenzen heen te gaan. Ze is een fijne en vrolijke collega!