Systemisch werken

 

Wat is systemisch werken?
Met systemisch werken krijg je meer inzicht over jouw rol in het geheel.

Systemisch werken
Systemisch Werken is een sprankelend avontuur. Hier ontdek je dat je, net als een danser op het podium, beïnvloed wordt door de verschillende systemen waar je deel van uitmaakt. Of het nu de kleurrijke familie is waarin je bent opgegroeid, de aparte sprongen in je huidige relatie, of de levendige choreografie van de organisatie waarin je werkt – elk systeem heeft zijn eigen ritme en jij hebt daarin jouw unieke plek.

 

Wat is Systemisch Werken?

In het systemisch werken onderzoek je de invloed van het systeem waar jij je in bevindt. Of je nu een hoofdrol speelt in het familiedrama, de romantische komedie van je relatie, of spanning en gedoe op je werk, onderzoeken via systemisch werken biedt een kijkje achter de schermen van de krachten die in elk systeem spelen.

 

Hoe werkt het?

 

Je leert te zien hoe jouw plek in het systeem invloed heeft op jouw huidige situatie. We ontdekken samen de harmonieën en dissonanten in de systemen waarin je actief bent en onderzoeken jouw rol daarin. Daarmee krijg je meer zicht op de onzichtbare krachten die de choreografie van jouw leven beïnvloeden.

 

Waarom Systemisch Werken?

Systemisch Werken is als een subtiele verkenning voor de ziel. Het geeft je de kans om met mildheid te kijken naar de complexiteit van de systemen om je heen en te begrijpen hoe jouw unieke moves bijdragen aan het grotere geheel.